English | پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان: تولید گوشت قرمز در استان سمنان افزایش می‌یابد

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:

تولید گوشت قرمز در استان سمنان افزایش می‌یابد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برنامه‌ریزی برای افزایش میزان تولید گوشت قرمز در این استان برای سال ۱۳۹۷ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاه حسینی اظهار داشت: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، میزان تولید گوشت قرمز از سوی بهره‌برداران بخش دامی استان سمنان بیش از ۱۲۰ تن افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به میزان تولید گوشت قرمز استان سمنان در سال‌های اخیر گفت: بهره‌برداران بخش دامی استان سمنان در سال ۱۳۹۵ بیش از ۳۰ هزار و ۶۴۸ تن گوشت قرمز تولید کردند.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: میزان تولید گوشت قرمز استان سمنان در سال گذشته نیز بیش از ۳۰ هزار ۷۳۸ هزار تن بوده است و پیش‌بینی می‌شود امسال این میزان به بیش از ۳۰ هزار و ۸۵۸ تن برسد.

شاه حسینی با اشاره به میزان تولید شیر در استان سمنان گفت: میزان شیر تولید شده دامداران استان سمنان در سال ۱۳۹۵ بیش از ۱۷۵ هزار و ۹۳۹ تن بوده است که این میزان در سال گذشته به ۱۸۱ هزار و ۲۰۹ تن افزایش یافته است.

وی از برنامه‌ریزی‌هایی از قبیل پرداخت تسهیلات و راه اندازی واحدهای غیرفعال در استان برای افزایش میزان تولید شیر در استان سمنان تا پایان امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.

طراحی سایت توسط فراکارانت