English | شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳

ترویج مصرف ماهی و آشنایی با روش های طبخ در کارگاه آموزشی طبخ ماهی

مدیر جهاد‌کشاورزی شهرستان سمنان از برگزاری کارگاه آموزشی طبخ آبزیان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان،جندقیان اظهار داشت: این کارگاه آموزشی ویژه زنان روستایی و عشایری و با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان و آشنایی با روش های متنوع طبخ ماهی در روستای خیرآباد برگزار گردید.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سمنان افزود:  معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی، مدیر ترویج و مدیر امور آبزیان سازمان  از این کارگاه بازدید نمودند.

این کارگاه که به منظور توانمند سازی زنان روستایی برگزار گردید با استقبال خوبی مواجه شد و ۳۰ نفر از بانوان علاقه مند در این دوره آموزشی شرکت کردند.

دوره آموزشی طبخ آبزیان با مشارکت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سمنان ،مدیریت امور آبزیان سازمان و مدیریت ترویج سازمان برگزار گردید.

طراحی سایت توسط فراکارانت