English | پنج شنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳

طرح کشاورزی قرار دادی برای سه محصول کشاورزی در حوزه باغبانی استان اجرایی می شود

مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: طرح کشاورزی قراردادی برای سه محصول زعفران، خارشتر و محصول گلخانه‌ای خیار اجرایی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، مهدی قرائیان اظهارداشت: با ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر گسترش کشاورزی قراردادی و تغییر رویکرد کشاورزی تولید محور به کشاورزی بازار محور، موضوع کشاورزی قراردادی در حوزه‌های مختلف و از جمله برای محصولات باغبانی به‌طور جدی در دستور کار سازمان قرار گرفت.
وی با اشاره به برخی فواید طرح کشاورزی قراردادی گفت: توسعه کشت مبتنی بر قرارداد با پشتیبانی سرمایه‌گذاران و مشارکت بین بخش‌های مختلف زنجیره تولید منجر به تسهیل فرآیند تأمین نهاده، فرآوری، بازاریابی و عرضه مناسب محصول می‌شود.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه‌کرد: بهبود خدمات تأمین منابع مالی، مشاوره آموزشی و نظارت فنی در حین تولید از دیگر مزایای اجرای طرح کشاورزی قراردادی است.
قرائیان با بیان اینکه در فاز نخست اجرای کشاورزی قراردادی ازحوزه‌های باغبانی، محصولات گلخانه‌ای و گیاهان دارویی سه محصول خیار گلخانه‌ای، زعفران و گیاه دارویی خار شتر انتخاب شد افزود: در این راستا جلسات متعددی برگزار شده و هماهنگی لازم با شرکت‌های پشتیبان، مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و دهستان‌ها انجام شده است.
وی با اشاره به علت انتخاب این سه محصول بخش کشاورزی برای اجرای طرح کشاورزی قراردادی به ظرفیت استان در تولید این سه محصول اشاره کرد و گفت: وجود هفت مجتمع تولید محصولات گلخانه ای و ۱۲۵ هکتار کشت گلخانه ای و روند توسعه این محصولات سبب شد تا خیار گلخانه‌ای به عنوان یکی از محصولات برای کشاورزی قراردادی انتخاب شود.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان درباره وضعیت تولید زعفران و خارشتر در استان گفت: وجود ۲۴۳ هکتار سطح کشت زعفران و نیز برنامه توسعه ۱۰ هزار هکتاری کشت خارشتر در استان سمنان نشان می‌دهد توسعه کشاورزی قراردادی در حوزه این ۲ محصول نیز ضروری و مفید است.
قرائیان ابراز امیدواری کرد با اجرای موفق طرح کشاورزی قراردادی در استان سمنان ، کشاورزان به جای دغدغه‌های جانبی تنها به فکر تولید و کیفیت محصول باشند.

طراحی سایت توسط فراکارانت