مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان، از بررسی عملکرد کمی و کیفی نانواییها و دوگانه سوز کردن این واحدها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، علی اصغر امامیون در کارگروه آرد و نان اظهار داشت: ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و کاهش صف نانوایی ها، تعداد نانواییهای کشیک شیفت صبح و عصر اضافه شد.
وی گفت: در ادامه نظارت مستمر بر عملکرد کمی و کیفی نانواییها به ویژه در حوزه پیشگیری از خروج آرد از شبکه تاکید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان افزود: همچنین به منظور افزایش کیفیت نان آموزشهای علمی طبق ادوار گذشته در دستور کار قرار گرفت.
امامیون تصریح کرد: در این نشست مقرر شد به منظور به روز رسانی دستگاههای دوگانه سوز و تآمین سوخت مورد نیاز آنها نسبت به پخت آزمایشی و مانور مشترک در تعدادی از نانواییها اقداماتی صورت گیرد.
|