مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از کشت چای ترش برای نخستین
بار در استان سمنان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان،
علیاصغر حجی اظهار داشت: یکی از اهداف وزارت جهاد کشاورزی ترویج و توسعه محصولات
کشاورزی (گیاهان دارویی) است.
وی افزود: با توجه به اقلیم گرم و خشک منطقه طرود امسال
برای اولین بار در استان سمنان کشت چای ترش (مکی) بهصورت الگویی در سطح یک هزار
مترمربع در مرکز جهاد کشاورزی دهستان طرود از توابع این شهرستان انجامشده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود بهترین زمان کاشت چای
ترش در منطقه طرود را ابتدای اردیبهشتماه عنوان کرد و گفت: این محصول که بهصورت
نشایی کشتشده است؛ برداشت آن در آبان ماه انجام میشود.
حجی با اشاره به عملکرد محصول در واحد سطح نیز گفت: پیشبینی
متوسط عملکرد در سطح ذکر شده بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم است که بهصورت سایهخشک فرآوری
و برای استفاده آماده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود کاهش فشارخون، کاهش قند
خون و کلسترول را از مهمترین خواص چای ترش عنوان کرد و گفت: این محصول عنوان کرد
و افزود: چای ترش سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین سی است.
حجی گفت: بعد از برداشت، گلبوته چای ترش ارزش غذایی بالایی
برای تغذیه دام دارد.
|