English | شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳

مبارزه با آفت سن مادری و پوره در اراضی کشاورزی به ۱۸۷۸۵ هکتار رسید.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به مقابله با آفت سن در اراضی کشاورزی گفت: مقابله با آفت سن مادری و پوره در سطح ۱۸ هزار و ۷۸۵ هکتار از اراضی کشاورزی این استان انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، عباس مشیریان در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای مقابله با آفت سن اظهار داشت: مبارزه همگانی با آفت سن غلات از سوم فروردین‌ماه در استان سمنان آغاز شده است.

وی با اشاره به تاریخ ریزش سن در برخی از شهرستان‌های استان سمنان افزود: تاریخ ریزش سن در سمنان بیستم اسفندماه، در سرخه بیست و دوم اسفندماه سال گذشته، در آرادان بیست و سوم اسفند و در گرمسار بیست و چهارم اسفندماه بود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در حال حاضر مبارزه با سن مادری و پوره در سطح اراضی کشاورزی سمنان به صورت مستمر در حال انجام است گفت: سطح مبارزه با سن مادری و پوره در اراضی گندم و جو به ترتیب در مجموع ۱۲ هزار و ۴۴۵ هکتار و ۶ هزار و ۳۴۰ هکتار است.

مشیریان با بیان اینکه بیشترین مبارزه با آفت غلات در سطح اراضی گندم و جو در شهرستان گرمسار بوده است گفت: در سطح ۳ هزار و ۹۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۲ هزار و ۵۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو در شهرستان گرمسار مبارزه با آفت صورت گرفته است.

وی گفت: در شهرستان آرادان نیز در سطح ۳ هزار و ۴۲۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و یکهزار و ۹۲۰ هکتار از اراضی جو مبارزه با آفت سن انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در سایر شهرستان‌ها نیز مبارزه با آفت سن غلات در حال انجام است تصریح کرد: در میامی در سطح  سه هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۷۳۵ هکتار از اراضی زیر کشت جو، در سرخه در سطح ۲۵۵ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۱۴۵ هکتار از اراضی زیر کشت جو، در سمنان در سطح ۵۶۰ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۸۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو، در دامغان در ۳۶۵ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۱۲۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو و در شهرستان شاهرود در ۴۴۵ هکتار از اراضی زیر کشت گندم و ۷۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو مبارزه با آفت سن غلات انجام شده است.

مشیریان همچنین از کشاورزان استان سمنان خواست  تا برای افزایش کیفیت گندم های تولیدی و در راستای مبارزه به سن غلات خود با کارشناسان شبکه مراقبت مراکز خدمات جهاد کشاورزی ارتباط مستمر داشته و از نظرات کارشناسی آنان استفاده کنند.

طراحی سایت توسط فراکارانت