مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط عملکرد محصول پیاز در این شهرستان ۷۰ تن در هکتار برداشت شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، علیاصغر حجی اظهار داشت: برداشت پیاز در سطح ۳۰۰ هکتار از مزارع شهرستان شاهرود انجام شد . وی با بیان اینکه برداشت از اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه ادامه داشت افزود : متوسط عملکرد محصول پیاز در شهرستان شاهرود 70 تن در هکتار می باشد که مهمترین ارقام کشت شده این محصول شامل «میگون» و «زرگان» است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به برخی از ویژگیهای ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مهمترین ویژگی رقم «زرگان» ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی است. حجی با بیان اینکه متأسفانه عواملی سبب خسارت به محصول پیاز میشود؛ گفت: عوامل خسارتزای اصلی پیاز شامل تریپس، برگخوار پیاز، پوسیدگی ریشه و علفهای هرز است. |
- صفحه اصلی
- درباره ما
- تاریخچه وزارت
- ساختار سازمانی
- میز خدمت
- معرفی خدمات
- سیمای کشاورزی
- شفافیت عمومی سازمان
- خدمات کارکنان
- تماس با ما