مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به آغاز مبارزه شیمیایی علیه آفت ملخ در سطح اراضی کشاورزی این استان اظهار داشت: تا کنون مبارزه شیمیایی درسطح یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی علیه آفت ملخ انجام شده و پیش بینی می شود در صورت ادامه روند این شرایط اقلیمی سطح مبارزات به ۵۰۰۰ هکتار افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، عباس مشیریان در جمع خبرنگاران با اشاره به ظهور آفت ملخ در سطح برخی از اراضی کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: تا کنون جلسات و کارگروه های مختلف در راستای مبارزه با این آفت انجام شده است.
وی با اشاره به تشکیل شبکه مراقبت گیاه پزشکی برای رصد جمعیت ملخ در کانون های آلوده این استان افزود: با توجه به گزارش هایی که اعلام شد اجرای مبارزه با آفت از اواسط اردیبهشت ماه از شرقی ترین قسمت استان یعنی شهرستان میامی آغاز شد و در غربی ترین منطقه استان و در شهرستان گرمسار این روند تکمیلی انجام گرفت.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به انجام مبارزه شیمیایی علیه آفت ملخ در سایر نقاط استان سمنان خاطر نشان کرد: روند مبارزه علیه آفت ملخ در شهرستان های شاهرود، دامغان و مهدیشهر نیز در حال انجام است.
مشیریان با اشاره به روش های مبارزه علیه آفت ملخ گفت: مبارزات شیمیایی با این آفت با دستگاه های سمپاش « یو. ال. وی» ، توربولاینر صورت می گیرد.
وی از وجود گونه های مختلف ملخ نظیر ایتالیایی، مراکشی و غیره در سطح استان خبر داد و به زمان مبارزه شیمیایی علیه این آفت اشاره کرد و افزود: بهترین زمان مبارزه با این آفت زمانی است که اینکه این آفت کاملا از کپسول های تخم خارج شده و به زمان جفت گیری نرسیده باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطر نشان کرد: مبارزه با این آفت باید در کانون آن صورت گیرد چرا که انتشار این آفت کار کنترل آن را سخت تر می کند.
مشیریان در پاسخ به این پرسش خبرنگاران مبنی بر اینکه چه تمهیداتی برای استفاده نکردن کشاورزان ، بهره برداران و دامداران در زمان مبارزه با این آفت انجام داده اید تصریح کرد: قبل از اغاز مبارزه اطلاع رسانی لازم به دامداران، عشایر و بهره برداران مراتع صورت گرفته و از زمان سم پاشی به مدت یک تا تا ده روز از چرای دام و آوردن دام به منطقه جلوگیری می شود.