
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: کشت محصولات نشایی در این شهرستان در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، محمد حسینی اظهار داشت: پیاز یکی از محصولات کشت بهاره شهرستان میامی است و سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان بالغ بر ۲۵۰ هکتار است.
وی گفت: در روش معمول کشت محصولات که به صورت سنتی است حدود ۱۵ کیلو گرم بذر در واحد سطح مصرف میشود اما با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالیهای مکرر و کاهش منابع آبی یکی از روش هایی که باعث بهرهوری مصرف آب میشود کشت نشایی محصولات مختلف سبزی، صیفیجات و سایر محصولات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی خاطرنشان کرد: در روش کشت نشایی مقدار بذر مصرفی به ۴ تا ۵ کیلوگرم کاهش مییابد.
حسینی افزود: در روش سنتی اواخر بهمن و اوایل اسفند ماه کشت مستقیم انجام میشود اما در کشت نشایی از اواخر اردیبهشت ماه نشا از خزانه مادری به زمین منتقل و حدود سه ماه صرفه جویی در مصرف آب صورت میگیرد.
وی با اشاره به دیگر مزایای کشت نشایی گفت: یکنواختی سطح سبز مزرعه، کاهش عملیات وجین و افزایش عملکرد در واحد سطح از مهمترین مزایای کشت نشایی است.
|