English | جمعه, ۵ مرداد , ۱۴۰۳

کیفی سازی و افزایش کیفیت نان ضروری است؛ هنوز در خوداتکایی در تأمین آرد برای نان دچار مشکل هستیم.

کیفی سازی و افزایش کیفیت نان ضروری است؛ هنوز در خوداتکایی در تأمین آرد برای نان دچار مشکل هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه کیفی سازی و افزایش کیفیت نان ضروری است گفت: هنوز در خوداتکایی در تأمین آرد برای نان دچار مشکل هستیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، محمدرضا قاسمی در همایش نانوایان سمنانی با اشاره به اهمیت و جایگاه نان اظهار داشت: نان به‌عنوان قوت غالب و غذای اصلی بوده و تقدس خاصی دارد.

بوی با بیان اینکه نان سهم ویژه‌ای در سبد غذایی خانوار ایرانی دارد تصریح کرد: ارزش غذایی نان می‌تواند بسیار مهم و مهم باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به جهش قابل‌توجه در خرید تضمینی گندم در سال جاری اضافه کرد: با این وجود برای تأمین آرد موردنیاز واحدهای نانوایی‌های سنتی به واردات گندم از خارج کشور نیازمندیم.

قاسمی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در خودکفایی در تولید گندم در سطح کشور ابراز امیدواری کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در سال زراعی جدید شاهد خودکفایی در تأمین گندم موردنیاز برای استفاده در نانوایی‌های کشور باشیم.

وی با اشاره به خرید ۶۴ هزار تنی گندم در استان سمنان گفت: میزان خرید تضمینی گندم در استان سمنان امسال ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه نان با کیفیت به‌مراتب ضایعات کمتری خواهد داشت تصریح کرد: هرچقدر روی کیفی سازی و افزایش کیفیت نان اقدامات مؤثرتری داشته باشیم؛ کاهش وابستگی به واردات گندم خواهیم داشت.

قاسمی با تأکید بر اینکه نان در سلامت مصرف‌کننده نقش دارد و ارزش و اهمیت نان در سلامت و بهداشت هم تأثیر زیادی دارد تصریح کرد: طرح از مزرعه تا سفره را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

وی تصریح کرد: شناسایی و انتخاب ارقام مناسب برای کشت گندم که ارزش غذایی و درصد پروتئین مناسبی داشته باشد بسیار حائز اهمیت بوده و این مهم در دستور کار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از تغذیه خاک به‌عنوان دیگر فاکتور و عامل مهم برای ارتقای عملکرد و کیفیت نان و آرد نام برد و گفت: مبارزه با آفات به‌ویژه سن غلات با هدف افزایش کیفیت گندم در استان سمنان به جد دنبال می‌شود.

قاسمی گفت: آمار و ارقام نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر کمترین میزان سن زدگی را در غلات استان سمنان داشتیم.

وی همچنین افزود: کیفی سازی در حمل و نگهداری گندم در سیلوها قبل از آسیاب شدن نیز باید موردتوجه قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه بخشی از کیفیت نان متوجه کیفیت نان و بخشی مربوط به فرایند به عمل‌آوری خمیر است افزود: آموزش نیروی انسانی و استفاده از تجهیزات مناسب در نانوایی‌ها می‌تواند به این مهم کمک کند.

قاسمی درباره اجرای طرح شبکه هوشمند توزیع نان نیز گفت: این طرح به‌خوبی در استان سمنان اجرا شد و این استان در این زمینه پیشگام بود.

طراحی سایت توسط فراکارانت