آغاز برداشت زیره در شهرستان دامغان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان از افزایش ۴۰ درصدی کشت محصول زیره در این شهرستان خبر داد.

علی اصغر امامیون با اشاره به آغاز برداشت زیره در مزارع این شهرستان اظهار داشت: برداشت زیره در مناطق حومه، دامنکوه، فرات و رودبار در سطح ۱۰۰ هکتار در حال انجام است.

 وی خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط منطقه پتانسیل تولید این محصول ۸۰۰ کیلوگرم دانه در هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: ارزش اقتصادی بالای محصول زیره در سال‌های گذشته سبب شد تا کشاورزان رغبت بیشتری برای کشت این محصول داشته باشند.

امامیون از افزایش سطح زیر کشت محصول زیر خبر داد و گفت: سطح کاشت این محصول  امسال ۴۰ درصد افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: کشت این محصول علاوه بر تولید اقتصادی، زمینه اشتغالزایی را نیز فراهم کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان افزود: پیش‌بینی می‌شود با توجه به شرایط اقلیمی و بارندگی‌های مناسب بهاره و وضعیت عمومی مزارع زیره به نظر می‌رسد امسال بیش از ۱۰۰ تن دانه زیره سبز در این شهرستان برداشت شود.

طراحی سایت توسط فراکارانت