افزایش ۱۰ درصدی تولید پیاز در شهرستان شاهرود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از افزایش ۱۰ درصدی تولید پیاز در این شهرستان خبر داد.

 حمید آقابیکی به سطح زیر کشت محصول پیاز در مزارع این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: سطح زیر کشت پیاز در این شهرستان ۳۵۷هکتار است.

وی با اشاره به سطح بسیار زیاد محصول پیاز در مزارع شهرستان شاهرود گفت: سطح زیر کشت پیاز در این شهرستان حدود ۶۰ درصد سطح کشت استانی این محصول است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از برداشت محصول پیاز در برخی از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: تا کنون ۳۰۰ هکتار از مزارع با میانگین عملکرد  ۸۴ تن در هکتار برداشت شده است.

آقابیکی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای افزایش عملکرد در هکتار محصول پیاز گفت: این مدیریت با بهینه‌سازی روش‌ها از جمله استفاده از روش‌های نوین آبیاری، مصرف بهینه کودها و سموم و مبارزه به موقع با علفهای هرز میزان تولید پیاز را افزایش داده است.

وی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی تولید محصول پیاز نسبت به سال گذشته گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب در حین افزایش تولید نیز به جد در دستور کار قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: در این راستا و با هدف صرفه جویی در مصرف آب، امسال ۸۵ درصد روش آبیاری این محصول  بصورت نواری بوده است.

آقابیکی با بیان اینکه توسعه  کشت نشایی پیاز نیز در دستور کار قرار دارد تصریح کرد: حدود ۱۰ هکتار از مزارع پیاز شهرستان شاهرود امسال به این روش  کشت شده است.

طراحی سایت توسط فراکارانت