English | چهارشنبه, ۱۶ مهر , ۱۴۰۴

برداشت ذرت علوفه‌ای در شاهرود آغاز شد؛ ۲۰ درصد تولید ذرت علوفه‌ای در شاهرود تولید می‌شود

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از آغاز برداشت ذرت علوفه‌ای شهرستان شاهرود خبر داد.

حمیدآقابیکی اظهار داشت: برداشت ذرت علوفه‌ای از سطح ۶۲۰ هکتار از مزارع این شهرستان از اوایل مهرماه آغاز شده است .
وی خاطرنشان کرد: شهرستان شاهرود با اختصاص حدود ۲۰ درصد سطح کشت استان، از مناطق مهم تولید محصول ذرت علوفه ای به شمار می‌رود.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به ارقام محصول ذرت علوفه‌ای اشاره کرد و افزود: ارقام غالب کشت شده در شهرستان سینگل کراس ۷۰۳ و سینگل کراس ۷۰۴ است.
آقابیکی از BK65، BK66، کوردونا، جتا و مای به عنوان دیگر ارقام کشت شده ذرت علوفه‌ای در شهرستان شاهرود نام برد.
وی با تأکید بر ضرورت انطباق الگوی کشت با شرایط اقلیمی منطقه افزود: با توجه به محدودیت منابع آب و ریسک سرمای زودرس، سیاست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان حرکت به سمت توسعه کشت ارقام میان‌رس و زودرس است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: ذرت علوفه‌ای یکی از مهم‌ترین نهاده‌های تأمین خوراک دام است و استمرار توسعه کشت آن در شهرستان می‌تواند نقش مهمی در پایداری تولیدات دامی و تأمین امنیت غذایی ایفا کند.
آقابیکی گفت: پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار ذرت علوفه‌ای کشت شده در اراض این شهرستان ۵۰ تن محصول برداشت شود.

طراحی سایت توسط فراکارانت