برداشت زیره سبز در سمنان آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمنان از آغاز برداشت زیره سبز از مزارع این شهرستان خبر داد.  

 مجید جندقیان گفت: برداشت زیره سبز از اواخر اردیبهشت ماه در این شهرستان آغاز و تا اواخر خرداد ادامه دارد.

وی با اشاره به سطح  زیر کشت زیره سبز دراین شهرستان خاطرنشان کرد: ۵۲۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت محصول زیره سبز است

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمنان متوسط عملکرد این محصول  را ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: برآورد می‌شود امسال ۴۱۶ تن زیره سبز از این سطح برداشت شود.

جندقیان افزود: محصول تولیدی علاوه بر مصرف در این استان، به استان‌ خراسان رضوی نیز ارسال می‌شود.

وی گفت: با توجه به خشکسالی و کاهش میزان بارندگی، تعدیل پروانه‌های بهره‌برداری از منابع آب‌های زیرزمینی و خسارت به محصولات باغبانی که در سال‌های اخیر رخ داده است کشت و توسعه گیاهان دارویی کم آب بر از جمله زیره سبز در سطح اراضی این شهرستان افزایش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمنان همچنین افزود: سازگاری زیره سبز در برابر شرایط نامساعد محیطی و مقاومت به خشکی و امکان فرآوری به عنوان یک محصول اقتصادی از دیگر علل افزایش  سطح زیر کشت این محصول است.

جندقیان اشاره کرد که محصول تولیدی زیره سبز به صورت دانه و عرق استفاده می‌شود

وی خاطرنشان کرد: از دانه های این گیاه در موارد دارویی، آرایشی و بهداشتی، غذایی و همچنین در درمان افسردگی، تقویت کننده معده و کاهنده التهاب زخم استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سمنان افزود: زیره سبز علاوه بر اینکه خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی دارد؛ تا حدود به تسکین درد نیز کمک می‌کند.

طراحی سایت توسط فراکارانت