English | دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴

بیش از ۵۰۰۰ هکتار از اراضی شاهرود به کشت انواع انگوراختصاص دارد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: بیش از پنج هزار هکتار از اراضی این منطقه به کشت انواع انگور اختصاص دارد.

حمید آقابیکی با بیان اینکه بیش از پنج هزار هکتار از اراضی این منطقه به کشت انواع انگور اختصاص دارد؛ اظهار داشت: از این میزان، حدود چهار هزار هکتار تاکستان بارور و در حال تولید محصول است.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام‌شده، میانگین برداشت در هر هکتار از تاکستان‌های بارور شاهرود حدود ۲۲ تن است و انتظار می‌رود میزان نهایی تولید امسال نیز با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و مراقبت کشاورزان، مطلوب و باکیفیت باشد.

آقابیکی عنوان کرد: انگور سرخ فخری که در میان مردم به نام انگور شاهرودی نیز شناخته می‌شود، از ارقام شاخص این منطقه به شمار می‌آید و به دلیل رنگ، طعم خاص و قابلیت نگهداری بالا، بازارپسندی قابل توجهی دارد.

وی ادامه داد: تاکداران شاهرودی علاوه بر تولید انگور سرخ فخری، در زمینه کشت ارقام متنوعی همچون خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری و ریش‌بابا نیز فعالیت دارند و این تنوع موجب پویایی و افزایش قدرت اقتصادی این بخش شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود تصریح کرد: شرایط اقلیمی خاص این شهرستان، کیفیت بالای خاک و استفاده از روش‌های نوین آبیاری، سبب شده است محصولات تولیدی این منطقه در بازارهای داخلی و حتی صادراتی مورد استقبال قرار گیرد.

وی یادآور شد: برداشت انگور از تاکستان‌های شاهرود از اواخر شهریورماه آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا اوایل آبان‌ماه ادامه دارد.

آقابیکی خاطرنشان کرد: حمایت از باغداران، آموزش‌های فنی و توسعه صنایع فرآوری محصولات انگور از برنامه‌های مهمی است که می‌تواند در افزایش بهره‌وری و ارزش‌افزوده بخش کشاورزی منطقه نقش مؤثری ایفا کند.

طراحی سایت توسط فراکارانت