English | پنج شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴

تولید حدود ۳۰ هزار تن پیاز در میامی؛ تولید این محصول نیازمند مدیریت دقیق آبیاری است

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی از تولید حدود ۳۰ هزار تن محصول پیاز از مزارع این شهرستان خبر داد

محمد حسینی اظهار داشت: امسال در ۴۵۰ هکتار از مزارع این منطقه پیاز کشت شده است.

وی با اشاره به استفاده از سیستم‌های آبیاری تحت فشار در مزارع پیاز، گفت: این محصول به دلیل آب‌بر بودن، نیازمند مدیریت دقیق آبیاری است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی افزود: براین اساس اکثر مزارع زیر کشت محصول پیاز با روش‌های موضعی و تحت فشار آبیاری می‌شوند.

حسینی افزود: با میانگین عملکرد ۶۵ تن در هکتار، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۳۰ هزار تن پیاز در شهرستان میامی تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام نشان‌دهنده تلاش کشاورزان و مسئولان برای بهینه‌سازی مصرف آب در کشت محصولاتی  مانند پیاز است.

طراحی سایت توسط فراکارانت