با تصمیم هیات وزیران حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی کشاورزی (زراعی و باغی) موضوع ماده (۱) قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی، اقتصادی مصوب ۱۳۸۵ تعیین شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت،هیئت وزیران در جلسه ۸/۱۲/۱۳۹۵ به پیشنهاد شماره ۱۱۳۱۸/۰۲۰ مورخ ۲۰/۴/۱۳۹۴ وزارت جهادکشاورزی و به استناد ماده (۱) قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی، اقتصادی – مصوب ۱۳۸۵- تصویب کرد:
۱- حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی کشاورزی (زراعی و باغی) موضوع ماده (۱) قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی، اقتصادی – مصوب ۱۳۸۵ – مساحتی از اراضی مذکور است که به عنوان یک واحد تولیدی و با توجه به شرایط اقلیمی، الگوی کشت منطقه، ضوابط مکانیزاسیون، کمیت و کیفیت منابع آب و خاک، بهره وری مناسب از عوامل تولید، دارای توجیه فنی و اقتصادی میباشد.
۲- حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی کشاورزی در هر یک از استانهای کشور مطابق جدول پیوست شماره (۱) این تصویبنامه که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین میشود.
تبصره ۱- تفکیک و افراز اراضی کشاورزی بالاتر از حد نصابهای فنی و اقتصادی مندرج در جدول موضوع این ماده به شرح زیر میباشد:
الف- اراضی با مساحتهای (۲) تا (۵) برابر حد نصابهای مذکور در هر شهرستان؛
حداقل (۲) برابر نصاب مذکور .
ب- اراضی با مساحتهای بیش از (۵) تا (۱۰) برابر حد نصابهای مذکور در هر شهرستان؛
حداقل (۵) برابر نصاب مذکور .
پ- اراضی با مساحتهای بیش از (۱۰) برابر حد نصابهای مذکور در هر شهرستان؛
حداقل (۱۰) برابر نصاب مذکور.
تبصره ۲- حد نصابهای مقرر در بندهای فوقالذکر ناظر به تفکیک و افراز بوده و مانعی برای تجمیع و یکپارچهسازی اراضی در رسیدن به حد نصابهای فنی و اقتصادی بالاتر نخواهد بود.
۳- حد نصاب فنی، اقتصادی اراضی کشاورزی واقع در قطبهای کشاورزی، موضوع قانون گسترش کشاورزی در قطبهای کشاورزی – مصوب ۱۳۵۴- با اصلاحات بعدی آن، تابع حد نصابهای مقرر در آن قانون میباشد.
۴- حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی کشاورزی که در قالب نظامهای بهرهبرداری از قبیل شرکتهای تعاونی تولید، کشت و صنعت، سهامی زراعی و واگذاریهای هیئتهای هفت نفره، تشکیل شده و مورد بهره برداری قرار گرفته اند، به همان میزان مساحت اولیه در هنگام تشکیل، ثبت یا واگذاری میباشد، مگر اینکه قبل از ابلاغ این تصویبنامه به صورت قانونی تغییر یافته باشد.
۵- حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی کشاورزی که از این به بعد در قالب نظامهای بهرهبرداری از قبیل شرکتهای تعاونی تولید، کشت و صنعت و سهامی زراعی تشکیل میگردند به تفکیک استان به شرح جدول پیوست شماره (۲) این تصویبنامه که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین میشود.
۶- حد نصاب فنی و اقتصادی اراضی موضوع فعالیتهای کشاورزی مانند گلخانه، دامداری، مرغداری، فعالیتهای شیلاتی و صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی که با رعایت قوانین و مقررات مربوط به مرحله بهرهبرداری رسیده یا میرسند، با رعایت حد نصابهای مقرر در آییننامه نصاب اراضی قابل واگذاری به فعالیتهای مختلف در خارج از حریم شهرها و روستاها موضوع تصویبنامه شماره ۷۹۲۵۹/ت۴۲۸۴۹هـ مورخ ۱۵/۴/۱۳۹۰ و اصلاحات بعدی آن، تابع مساحت مندرج در پروانه بهرهبرداری آنها میباشد.
۷- حد نصابهای مندرج در این تصویبنامه، ملاک عمل در آییننامه اجرایی موضوع ماده (۶) قانون مذکور خواهد بود.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور این مصوبه را به وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ کرده است.
وزارت جهادکشاورزی به ترکیب اعضای کمیسیون تعیین ارزش افزوده موضوع ماده (۱۳) آیین نامه اجرایی قانون تشکیل و اداره مناطق ویژه اقتصادی اضافه شد
با تصویب هیئت دولت ،وزارت جهادکشاورزی به ترکیب اعضای کمیسیون تعیین ارزش افزوده موضوع ماده (۱۳) آیین نامه اجرایی قانون تشکیل و اداره مناطق ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایراناضافه شد.
هیئت وزیران در جلسه ۱۸/۱۲/۱۳۹۵ به پیشنهاد شماره ۱۱۶۰۴/۰۲۰ مورخ ۲/۵/۱۳۹۵ وزارت جهادکشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:وزارت جهادکشاورزی به ترکیب اعضای کمیسیون تعیین ارزش افزوده موضوع ماده (۱۳) آیین نامه اجرایی قانون تشکیل و اداره مناطق ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران موضوع تصویبنامه شماره ۳۴۱۸۶/ت۳۵۳۶۱ک مورخ ۶/۳/۱۳۸۶، اضافه میشود.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور این مصوبه را به وزارت جهادکشاورزی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی ابلاغ کرده است .
با مصوبه دولت، یک معاونت به معاونتهای وزارت جهاد کشاورزی اضافه می شود
با تصویب دولت یک معاونت به معاونتهای وزارت جهادکشاورزی، مشروط به عدم افزایش پست سازمانی وبا استفاده از ظرفیتهای موجود اضافه میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ،هیئت وزیران در جلسه ۱۸/۱۲/۱۳۹۵ به پیشنهاد شماره ۲۱۱۵۱/۰۲۰ مورخ ۲/۸/۱۳۹۵وزارت جهادکشاورزی و به استناد تبصره (۳) ماده (۵۷) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران – مصوب ۱۳۸۹- تصویب کرد:
یک معاونت به معاونتهای وزارت جهادکشاورزی، مشروط به عدم افزایش پست سازمانی وبا استفاده از ظرفیتهای موجود اضافه میشود.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور این مصوبه را به وزارت جهادکشاورزی- سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرده است.