English | جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴

سرمایه‌گذاری بیش از ۳۲ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی استان سمنان در سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از سرمایه‌گذاری چندین هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی این استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد

قاسمی گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها با هدف توسعه پایدار بخش کشاورزی، افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال در استان انجام شده است.

وی افزود: « ۳۲هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال مبلغ سرمایه گذاری انجام شده است، از این مبلغ، ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه اختصاص داشته و برای فعالیت‌های گلخانه‌ای، صنایع تبدیلی، امور دامی و شیلات و پروژه‌های فنی و زیربنایی هزینه شده است.

قاسمی خاطرنشان کرد: همچنین، ۱۶۵ میلیارد ریال از این تسهیلات به مشاغل خانگی در بخش کشاورزی اختصاص دارد.

وی با اشاره به حمایت از تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: «یک هزارو  پانصد میلیارد ریال از محل صندوق های توسعه بخش کشاورزی برای استمرار تولید در حوزه‌های مختلف کشاورزی پرداخت شده است.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به مشارکت چشمگیر بخش خصوصی و هلدینگ‌ها اشاره کرد و گفت: ۲۷ هزار و ۱۴۵ میلیارد ریال از این سرمایه‌گذاری‌ها توسط بخش خصوصی و هلدینگ‌ها انجام شده که از جمله آن‌ها می‌توان به احداث کشتارگاه طیور افق کوروش، تولید مرغ لاین نژاد آرین و …اشاره کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در پایان تأکید کرد: این سرمایه‌گذاری‌ها نقش مهمی در رونق اقتصادی استان، ایجاد اشتغال و افزایش تولیدات کشاورزی خواهد داشت و سازمان جهادکشاورزی  پیگیر اجرای به‌موقع و نظارت دقیق بر این طرحها است.

طراحی سایت توسط فراکارانت