English | پنج شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۳

عشایر زنبوردار تسهیلات کم‌بهره حمایتی دریافت می‌کنند

سرپرست اداره کل امور عشایر استان سمنان گفت: عشایر زنبوردار در اولویت اعطای تسهیلات کم‌بهره حمایتی و اشتغال سال ۱۴۰۳ قرار دارند.

 

علی اکبر افضلی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: زنبورداری از فعالیت‌های اقتصادی مکمل و مؤثر در ارتقای سطح درآمد خانوار عشایر است که اعطای تسهیلات نیز در این راستا و با هدف حمایت از خانواده عشایر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه گستره و تنوع فعالیت دامداری عشایر به گستردگی تعریف انواع دام است؛ گفت: تعبیری نادرست و رایج در بین جامعه از حیث نوع دامداری عشایر وجود دارد مبنی بر اینکه فعالیت دامداری عشایر تنها بر نگهداری و پرورش دام سبک خلاصه می‌شود.

سرپرست اداره کل امور عشایر استان سمنان اضافه کرد: نخستین تصاویر ذهنی که پس از شنیدن واژه «کوچ عشایر» به ذهن عامه مردم متبادر می‌شود همان ردیف‌های گوسفند و بز در حال حرکت به سوی مقصد هستند.

افضلی  با بیان اینکه نوع دام سنگین در هر منطقه‌ای می‌تواند متفاوت باشد و گستره مختلفی را دربربگیرد؛ گفت: «گاو، گاومیش، شتر» در ایران و «لاما، اسب و گوزن شمالی» از جمله دام‌های سنگین عشایر در  سایر مناطق دنیا است.

وی خاطرنشان کرد: زنبورداری، پرورش طیور و انواع ماهی نیز از  فعالیت‌های اقتصادی مکمل و مؤثر در ارتقای سطح درآمد خانوار عشایر  است و سیاست‌های حمایتی و تشویقی سازمان امور عشایر کشور در راستای تنوع‌بخشی به تولیدات و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی خانوار عشایر است.

سرپرست اداره کل امور عشایر استان سمنان اضافه کرد: آن دسته از عشایری که در زمینه پرورش و نگهداری زنبور عسل فعالیت می‌کنند؛ می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه تسهیلات اشتغال کشور و بارگذاری مدارک و مستندات مرتبط با زنبورداری، در اولویت برخورداری از تسهیلات حمایتی قرار گیرند.

 

افضلی با بیان اینکه سامانه تسهیلات اشتغال کشور به آدرس

Https://tek.mcls.gov.ir

در دسترس همگان قرار دارد؛ گفت: عشایر استان سمنان می‌توانند با انتخاب دستگاه متولی «سازمان امور عشایر ایران» در زمان ثبت درخواست تسهیلات از محل اعتبارات جزء (۳) تبصره (۲) سال ۱۴۰۳ در لیست متقاضیان برخورداری از این تسهیلات قرار گیرند.

طراحی سایت توسط فراکارانت