مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط عملکرد محصول
پیاز در این شهرستان ۷۰ تن در هکتار برداشت شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان،
علیاصغر حجی اظهار داشت: برداشت پیاز در سطح ۳۰۰ هکتار از مزارع شهرستان شاهرود
انجام شد .
وی با بیان اینکه برداشت از اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه ادامه داشت افزود : متوسط عملکرد محصول پیاز در
شهرستان شاهرود 70 تن در هکتار می باشد
که مهمترین ارقام کشت شده این محصول شامل
«میگون» و «زرگان» است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به برخی از ویژگیهای
ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مهمترین ویژگی رقم «زرگان»
ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی است.
حجی با بیان اینکه متأسفانه عواملی سبب خسارت به محصول
پیاز میشود؛ گفت: عوامل خسارتزای اصلی پیاز شامل تریپس، برگخوار پیاز، پوسیدگی
ریشه و علفهای هرز است.
|