مدیریت منابع آبی در کشت محصولات بهاره به جد در دستور کار است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار با بیان اینکه مدیریت منابع آبی در کشت محصولات بهاره به جد در دستور کار است؛ گفت: کشت محصولات کم‌آب‌بر در این شهرستان پیگیری می‌شود.

 علی جورابلو با اشاره به آغاز برداشت غلات و شروع کشت بهاره به‌عنوان کشت دوم اظهار داشت: توجه به محدودیت منابع آبی و مدیریت مناسب آب عامل تداوم کشت بهاره در شهرستان گرمسار است.

وی خاطر نشان کرد: کشت اراضی کشاورزی بعد از برداشت جو و گندم به عنوان کشت دوم در شهرستان گرمسار سنتی دیرینه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار با بیان اینکه در کشت دوم کشاورزان به درآمد مضاعفی می‌رسند گفت: کشت بیش از سه هزار هکتار پنبه، صیفی‌جات، ذرت و حبوبات در گذشته که شرایط آبی مناسبی وجود داشت؛ زمینه ایجاد اشتغال و درآمد مضاعف برای کشاورز را فراهم می‌کرد.

 جورابلو افزود: اما در حال حاضر و در شرایطی که با خشکسالی و بحران کم آبی مواجه هستیم اگر مدیریت درستی در این زمینه صورت نگیرد، با توجه به محدودیت منابع آبی ممکن است در آینده حتی برای تأمین آب برای کشت اول هم با چالش مواجه شویم و از این رو مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی امری ضروری است.

وی گفت: کشاورز به تأمین معیشت آن هم با این شرایط سخت اقتصادی نیاز دارد و می‌خواهد از زمین خود درآمد کسب کند، پس اگر قرار باشد کشت دوم مدیریت شود باید به دغدغه معیشتی کشاورزان هم توجه شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از منابع آبی موجود گفت: توجه به ضرر و زیان‌های ناشی از خسارت خشکسالی و کم آبیاری در تولید محصولات کشت دوم برای کشاورزان و ضرورت مدیریت کشت بهاره در این شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

جورابلو گفت: کاهش سطح کشت و تغییر الگوی کشت به سمت گیاهان کم آب بر از مهم‌ترین چالش‌های پیش رو درمدیریت کشت سال جدید در اراضی زراعی شهرستان گرمسار است و باید در دستور کار قرار گیرد.

طراحی سایت توسط فراکارانت