مصطفی شاه حسینی گفت : این دوره های آموزشی به منظورآشنائی هر چه بیشتر بهره برداران و دامداران عزیز استان با نحوه بهینه خوراک دام و تغذیه دام و جلوگیری از اتلاف خوراک برگزار گردید. وی افزود : این کارگاههای آموزشی با عناوین ۱- ضرورت توجه به هدر روی خوراک در فرآیند های مختلف تغذیه دام ۲- آشنایی با وضعیت موجود در مدیریت خوراک و خوراک دهی در واحد های دامداری و کارگاه های خوراک دام ۳- اتلاف خوراک عامل اصلی ضرر و زیان واحد های دامداری و در شهرستان های بسطام و شاهرود و میامی برگزار گردید.
ایشان در پایان به ضرورت تشکیل دوره های آموزشی تاکید کرد و افزود:امیدواریم با همکاری دستگاههای مختلف در آینده بتوانیم گام های مهمی در این مسیر برداریم.
- صفحه اصلی
- درباره ما
- تاریخچه وزارت
- ساختار سازمانی
- میز خدمت
- معرفی خدمات
- سیمای کشاورزی
- شفافیت عمومی سازمان
- خدمات کارکنان
- تماس با ما