معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان:
تولید گوشت مرغ در استان سمنان به حدود ۵۷ هزار تن میرسد معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برنامههای این سازمان برای افزایش میزان تولید گوشت مرغ در استان گفت: پیشبینی میشود تولید گوشت مرغ در استان در سال آینده به ۵۶ هزار و ۸۰۰ تن برسد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاهحسینی اظهار داشت: جوجه ریزی گوشتی در مرغداریهای گوشتی استان از ابتدای امسال تاکنون ۲۵ میلیون و ۶۴۴ هزار قطعه بوده است. وی به میزان تولید گوشت سفید حاصل از فعالیت مرغداریهای گوشتی استان اشاره کرد و گفت: تولید گوشت مرغ تا پایان امسال به ۵۵ هزار و ۱۶۰ تن میرسد. معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه تولید گوشت مرغ امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است گفت: پیشبینی میشود میزان تولید گوشت مرغ در سال آینده نیز حدود ۳ درصد افزایشیافته و به ۵۶ هزار و ۸۰۰ تن برسد. شاهحسینی با بیان اینکه در استان تولید گوشت مرغ بهاندازه کافی صورت میگیرد تصریح کرد:۷۰ درصد تولید گوشت مرغ استان مازاد است. وی با بیان اینکه عمده گوشت مرغ تولیدی استان سمنان به استانهای همجوار ارسال میشود افزود: مازاد گوشت مرغ تولیدی استان عمدتاً به استان تهران ارسال میشود. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ۳۹۴ واحد مرغ گوشتی در استان فعالیت میکند. |