علی اصغر امامیون در این باره اظهار داشت: رودبار يکي از مناطق عمده توليد سيبزميني خوراکي در شهرستان دامغان است.
وی گفت: سالانه بالغ بر ۱۰۰ هکتار از اراضي کشاورزي منطقه رودبار به کشت محصول سیبزمینی اختصاص داده ميشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اضافه کرد: کشت این محصول ارزشمند از نیمه دوم اردیبهشت ماه شروع و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
امامیون گفت: برداشت این محصول از نیمه دوم مهرماه در منطقه رودبار شروع و تا پایان آبانماه ادامه دارد و پیشبینی میشود امسال یکهزار و دویست تن محصول تولید شود.
ورود بذرهای جدید سیبزمینی به چرخه تولید در شهرستان دامغان
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان دامغان نیز با اشاره به اقدامات و حمایتهای این مدیریت از کشاورزان گفت: برای افزایش کیفیت و کمیت محصول ورود بذرهای جدید سیبزمینی به چرخه تولید در شهرستان دامغان در دستور کار قرار گرفته است.
حسن صرفی در این خصوص اظهار داشت: تاکنون بیشترین ارقام کشت شده در منطقه رودبار « باراکا» و « اگریا» بوده که این دو نوع رقم مشکلاتی از جمله عدم عملکرد بالا و نداشتن شکل و اندازه مناسب را در بر داشت.
وی با بیان اینکه کاشت بذرهایی نظیر « جلی و بامبا» در اراضی کشاورزی شهرستان دامغان در دستور کار قرار گرفت؛ افزود: این بذرها به لحاظ عملکردی بالا و قابلیت بهبود محصول را دارند و در زمین های جدید زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی تحت کشت قرار گرفتهاند.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان دامغان به دیگر اقدامات این مدیریت در راستای حمایت از کشاورزان برای بهبود محصولات کشاورزی گفت: تأمین نهادههای کشاورزی مانند توزیع کودشیمیایی، تأمین سوخت در زمان کاشت، داشت و برداشت و بازدیدهای فنی کارشناسان از مزارع از مهمترین این اقدامات است.