English | پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳

کشاورزی راهکار برون‌رفت از بحران‌های اجتماعی مانند بیکاری است؛ بخش کشاورزی ۸۰ درصد نیازهای غذایی جمعیت کشور را تأمین می‌کند

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه کشاورزی راهکار برون‌رفت از بحران‌های اجتماعی مانند بیکاری است گفت: بخش کشاورزی ۸۰ درصد نیازهای غذایی جمعیت کشور را تأمین می‌کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، ️حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله قربانیان در آیین تجلیل از برترین‌های بخش کشاورزی این استان اظهار داشت: کشاورزی، اساس توسعه و پیشرفت است.
🔹️وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) درباره جایگاه کشاورزی گفت: در این حدیث آمده است که کشاورزان گنج‌هاى مردم هستند که آن پاکیزه را که خداوند برون آورده، کشت مى‌کنند و ایشان در روز رستاخیز، نیک ترین مردمند و از دیگران به خدا نزدیک‌تر و «مبارَک» خوانده می‌شوند.
🔹️وی با بیان اینکه یکی از عناصر مهم در به وجود آمدن تمدن‌های بزرگ، کشاورزی بوده است تصریح کرد: ازاین رو است که دانشمندان علوم جامعه‌شناسی و تمدن گفته‌اند که تمدن‌های بزرگ، در کنار رودها و زمین‌های حاصل خیز ایجاد شده‌اند.
🔹️مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اذعان به اینکه ایران اسلامی نیز به عنوان کشوری صاحب تمدن کهن، دارای پیشینه درخشان در زمینه کشاورزی بوده است خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای مهم برون‌رفت از بحران‌های اجتماعی مانند بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی، کشاورزی است.
🔹️حجت‌الاسلام‌والمسلمین قربانیان در بیان اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد یک کشور اضافه کرد: کافی است بدانیم که بخش کشاورزی، ۸۰ درصد نیازهای غذایی جمعیت کشور را تأمین می‌کند و یک چهارم اشتغال کشور در گرو این بخش است.
🔹️وی تصریح کرد: امروزه کشاورزی به عنوان یک رشته علمی و مجهز به فناوری روز، نقش اساسی در رشد همه جانبه کشور و استقلال آن ایفا می‌کند که این مهم، با تربیت نیروهای متخصص و متعهد امکان‌پذیر است.
🔹️مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه کشاورزی دشمن فقر و وابستگی است افزود: خداوند، با سخاوتِ تمام، طبیعت و آب‌وخاک را به انسان ارزانی داشته است و انسان با حرکت و همت می‌تواند از این نعمت خدادادی، بهره‌ها نصیب خود سازد.
🔹️حجت‌الاسلام‌والمسلمین قربانیان با اشاره به حدیثی از حضرت علی (ع) مبنی بر اینکه «آن کس که آب‌وخاک داشته باشد و دچار فقر گردد، از رحمت خداوند به دور است.» گفت: با وجود دو نعمت اساسی و بزرگ آب‌وخاک، دیگر نباید برای انسان مشکلی به نام فقر باقی بماند.
🔹️وی افزود: بنابراین، جامعه‌ای که کشاورز در آن ارج نداشته باشد و به کشاورزی اهمیت داده نشود، فقیر خواهد شد و فقیر نیز وابستگی و استعمار پذیری را در پی خواهد داشت.
🔹️مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به فرمایشات بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره) مبنی بر لزوم خودکفایی کشاورزی و توسعه آن گفت: امام خمینی (ره) تلاش کشاورزان برای استقلال و خودکفایی کشور را جهاد می‌دانستند.
🔹️حجت‌الاسلام‌والمسلمین قربانیان افزود: امام خمینی (ره) در بخشی از سخنان خود فرمودند «اگر چنانچه کشاورزی ما یک کشاورزی سالم و یک کشاورزی متعهدانه و کوشش برای اینکه در ارزاقمان محتاج به خارج نشویم، باشد؛ این یک جهاد است».
🔹️وی تصریح کرد: «من از همه کشاورزان تقاضا دارم که در کار کشاورزی جدیت کنند و ما را از این که دستمان پیش دیگران {دراز} باشد، نجات بدهند» از دیگر سخنان ارزشمندی بود که بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران درباره اهمیت بخش کشاورزی و جایگاه کشاورزان بیان کردند.

 

طراحی سایت توسط فراکارانت