مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه ۶۴۰ هکتار از مزارع میامی زیر کشت گیاهان دارویی است؛ از فلفل فرومد به عنوان نماد موفقی از سرمایه گذاری در حوزه تولید گیاهان دارویی در این شهرستان خبر داد.
محمدحسینی اظهار داشت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این شهرستان ۶۴۰ هکتار است.
وی گفت: از این میزان ۳۴۰ هکتار در بخش کالپوش، ۲۵۰ هکتار در منطقه فرومد و ۵۰ هکتار در حومه میامی قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی افزود: سطح زیر کشت محصول فلفل در سال زراعی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ در شهرستان میامی ۲۰۰ هکتار است.
حسینی میانگین تولید محصول فلفل خشک در منطقه فرومد را ۲.۵ تن در واحد سطح عنوان کرد و افزود: انتخاب بذرهای مناسب و مقاوم به عوامل خسارتزا، مدیریت صحیح مزارع و تغذیه مناسب، مبارزه با آفات و بیماریها و نظارت مستمر مزارع از سوی کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی از مهمترین عوامل موثر در افزایش عملکرد محصول فلفل است.
وی گفت: زمان کشت مستقیم محصول فلفل با استفاده از بذر در این شهرستان از اواسط اسفند ماه در منطقه فرومد آغاز و تا اواخر فروردین ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه محصول فلفل به صورت نشایی هم کشت می شود؛ تصریح کرد: کشت نشایی این محصول از اواسط اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط خردادماه ادامه داشت.
حسینی خاطر نشان کرد: برداشت این محصول هم از اوایل شهریورماه آغاز و تا اواخر آبان ماه با توجه به تاریخ کشت و همچنین شرایط اقلیمی به پایان میرسد.
وی اظهار داشت: فرومد یكی از مراكز مهم تولید فلفل در استان سمنان است و توسعه کشت نشایی، خصوصا در گلخانه های کوچک مقیاس و همچنین توسعه کارگاه های فرآوری این محصول جهت افزایش بهره وری اقتصادی بهره برداران این شهرستان در دستور کار این مدیریت قرار دارد.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان میامی گفت: كاشت و برداشت مكانیزه و آبیاری تحت فشار فلفل تاثیر زیادی بر افزایش تولید این محصول دارد.
حسینی با بیان این كه فلفل فرومد از لحاظ کیفیت مطلوب مقبول مصرف كنندگان است، تصریح كرد: با توجه به خرده مالک بودن مزارع دهستان فرومد، توسعه کشت فلفل کمک مؤثری به ایجاد اشتغال و امنیت اقتصادی برای بهرهبرداران منطقه کرده است.

