English | چهارشنبه, ۲۴ بهمن , ۱۴۰۳

۴۱ روستای استان سمنان صاحب سند توسعه می‌شود

۴۱ روستای استان سمنان صاحب سند توسعه می‌شود

معاون برنامه‌ریزی‌ سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در اجرای ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور سند توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی برای ۴۱ روستای استان سمنان تدوین می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، خدابخش عرب در نشست شورای معاونان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: شورای راهبردی تدوین این سند با محوریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی‌ استان سمنان و عضویت دستگاه‌های اجرایی مرتبط و دارای مأموریت در روستاها در این استان تشکیل شده است تا کار راهبری تدوین این سند را در استان سمنان هدایت نمایند.

وی با اشاره به نحوه انتخاب این تعداد روستا در استان سمنان تصریح کرد: این روستاها با نظر فرمانداران هر شهرستان انتخاب شده‌اند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره تشکیل دبیرخانه تدوین سند توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستاهای استان سمنان عنوان کرد: با تصویب شورای راهبردی، این دبیرخانه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان مستقر شده و مقرر شد دستگاه‌های اجرایی عضو در این راستا با سازمان جهاد کشاورزی استان همکاری نمایند.

عرب با اشاره به اهداف و ویژگی‌های این سند بیان کرد: با تدوین سند توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستاهای استان سمنان، رویکرد نظام برنامه‌ریزی به روستاها، با تمرکز بر اقتصاد محوری روستاها در فرآیند توسعه روستایی می باشد.

وی اضافه کرد: تدوین این سند مهم سبب خواهد شد تا ایجاد اشتغال در روستاها بر مبنای مزیت‌های نسبی آن روستاها سازمان دهی و هدایت شود.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در تدوین این سند همه مزیت‌های اقتصادی روستا برای توسعه  روستاها مورد بررسی قرار خواهد گرفت خاطرنشان کرد: مزیت‌های نسبی مورد مطالعه در تدوین این سند تنها مربوط به بخش کشاورزی نیست؛ بلکه همه بخش‌های اقتصادی مانند کشاورزی، صنعت، معدن، خدمات، گردشگری مورد توجه قرار خواهند گرفت ولی آنچه مسلم است رویکرد برنامه ریزی و توسعه اقتصادی و اشتغال زائی روستایی در این سند تمرکز بر مزیت اقتصادی غالب روستا خواهد بود .

عرب با تاکید بر اینکه تدوین سند مذکور در چارچوب نقشه راه و الگوی واحد صورت گرفت تا کید کردند تا کنون بیش از ۷۰ درصد کار تدوین اسناد این ۴۱ روستا انجام شده و ابراز امیدواری کردند با تصویب اسناد این ۴۱ روستا در سال مالی جاری اجرای این اسناد در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گیرد.

طراحی سایت توسط فراکارانت