۷ استان شتر خیز کشور به‌عنوان پایلوت توسعه اکولوژیک شتر شناسایی شدند

 

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی گفت: هفت استان مستعد پرورش شتر در کشور به‌عنوان استان‌های پایلوت شناسایی شده‌اند.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی استان سمنان، مرتضی رضایی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی یک‌روزه توسعه اکولوژیک پرورش شتر که در بیارجمند برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهرستان بیارجمند در حاشیه مناطق کویری و خشک ایران قرار دارد و یکی از مناطق خشک و مستعد پرورش شتر در کشور محسوب می‌شود.
وی بیان داشت: این ظرفیت می‌تواند فرصتی بسیار مناسب برای اشتغال‌زایی نسل جوان در چنین مناطقی را فراهم کند و از طرفی شیر و گوشت مردم این مناطق را نیز در حد قابل‌توجهی تأمین کند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی با اشاره به اینکه پرورش شتر از دیرباز موردتوجه بوده است گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی یک‌روزه برای معاونان امور دام، کارشناسان و پرورش‌دهندگان این است که بازنگری در اهداف پرورش شتر با توجه به مناطق بیابانی کشور انجام شود.
رضایی با بیان اینکه باید در توجه به پرورش شتر؛ تأمین علوفه نیز موردتوجه قرار گیرد اظهار داشت: در پرورش شتر تأمین علوفه دستی نظیر یونجه و ذرت مقرون‌به‌صرفه نیست و صرفه و توجیه اقتصادی ندارد.
وی گفت: هفت استان مستعد پرورش شتر در کشور به‌عنوان استان‌های پایلوت شناسایی‌شده‌اند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی بیان داشت: باید کشت گیاه خارشتر و سایر گیاهان شور پسند در مناطق اکولوژیک کشور موردتوجه قرار گیرد تا توسعه پرورش شتر در مناطق مستعد کشور اتفاق افتد.

طراحی سایت توسط فراکارانت