۷۰ درصد محصولات پروتئینی در استان سمنان مازاد بر نیاز مردم استان است؛ نگرانی برای تامین مرغ در ماه های پیش رو نداریم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه ۷۰ درصد تولیدات پروتئینی در استان سمنان مازاد بر نیاز مردم است گفت: با توجه به جوجه ریزی انجام شده در فروردین ماه امسال نگرانی برای تامین گوشت مرغ در اردیبهشت و خرداد نخواهیم داشت.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، محمدرضا قاسمی در دیدار با نماینده محترم ولی فقیه در استان سمنان اظهار داشت: در اسفندماه سال گذشته در سراسر کشور شاهد کاهش جوجه ریزی بودیم اما این مهم در استان سمنان با نظارت و برنامه ریزی ویژه در توزیع گوشت مرغ مدیریت شده است.

وی میزان جوجه‌ریزی فروردین ماه در استان سمنان را مطلوب ارزیابی و با بیان اینکه در نخستین ماه امسال بیش از دو میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های این استان انجام شده است تصریح کرد: هیچ نگرانی برای تامین گوشت مرغ گرم در اردیبهشت ماه و خرداد ماه نداریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه این استان در تولید غذا سهم قابل توجه و قابل قبولی در میان استان های کشور دارد خاطرنشان کرد: نقش بهره برداران بخش کشاورزی استان سمنان به ویژه در تولید محصولات پروتئینی مانند مرغ و تخم مرغ در سطح کشور قابل توجه است.

قاسمی با بیان اینکه ۷۰ درصد از تولیدات این بخش در استان سمنان مازاد بر نیاز مردم این استان بوده و عمده تولیدات مازاد در این بخش برای تأمین نیاز بازار پایتخت عرضه می‌شود عنوان کرد: بر این اساس به منظور ایجاد ثبات لازم در قیمت تولیدات بخش کشاورزی در بازار پایتخت تولیدات در بخش کشاورزی استان سمنان با حساسیت ویژه‌ای پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به تولید سالانه بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان سمنان تصریح کرد: بهره برداران بخش کشاورزی استان سمنان در شاخص های تولید محصولات این بخش، بیش از نیاز داخل استان تولید می‌کنند و می توان گفت استان سمنان با توجه به جمعیت اندکی که دارد؛ شاخص ها و دستاوردهای بسیار مطلوبی را در تولید محصولات کشاورزی به دست آورده است و در تولید غذای مردم کشور سهم قابل توجه و قابل قبولی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال “مهار تورم و رشد تولید” از سوی مقام معظم رهبری، کنترل قیمت ها و رعایت حقوق مصرف کنندگان را یکی از نکات مهم و اساسی مد نظر این سازمان در استان سمنان عنوان و با بیان اینکه قیمت کالاهای اساسی در استان سمنان تحت تاثیر قیمت این کالاها در پایتخت است خاطر نشان کرد: با وجود همه این تاثیرات، قیمت محصولات پرمصرف و کالاهای اساسی به ویژه گوشت مرغ و تخم مرغ و دیگر محصولات پروتئینی در استان سمنان به خوبی مدیریت شده و اجازه فروش این محصولات بیش از سقف مجاز مصوب و تعیین شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشور داده نشده است.

قاسمی با اشاره به برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در راستای تحقق رشد تولید به عنوان بخش دوم مدنظر مقام معظم رهبری در شعار امسال تأکید کرد: رشد تولید در بخش کشاورزی از دو مسیر افزایش سرمایه گذاری و همچنین افزایش بهره وری در تولید این محصولات ممکن است.

وی با بیان اینکه افزایش بهره وری به عنوان یکی از رسالت ها و سیاست های همیشگی سازمان جهاد کشاورزی در استان سمنان پیگیری می شود به موضوع مهم سرمایه گذاری در این بخش اشاره و عنوان کرد: بخش عمده‌ای از تحقق سیاستهای مد نظر در توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی منوط به پرداخت تسهیلات لازم از سوی شبکه بانکی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به روند مناسب اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به بهره برداران بخش کشاورزی این استان، تداوم اجرای این سیاست‌ها را در سال جاری خواستار شد.

قاسمی با اشاره به روند توزیع میوه شب عید در استان سمنان تصریح کرد: با توجه به اینکه هدف توزیع میوه شب عید امسال در استان سمنان صرفاً تامین محصولات نبوده و تنظیم قیمت میوه شب عید نیز جزو سیاست های سازمان جهاد کشاورزی این استان بوده است؛ شاهد روند مطلوب و مناسب توزیع دو میوه پرمصرف سیب و پرتقال در همه گستره جغرافیایی استان سمنان با قیمت مناسب بوده ایم.

وی با اشاره به توزیع بیش از ۲۰۰ تن پرتقال و ۱۱۷ تن سیب ویژه طرح نوروزی امسال در همه شهرستانهای استان سمنان در سطوح شهری و روستایی گفت: توزیع گسترده و مناسب این محصولات توانست از افزایش قیمت آن در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز امسال جلوگیری کند.

طراحی سایت توسط فراکارانت