جوجه‌ریزی در استان سمنان ۱۵ درصد افزایش یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از افزایش ۱۵ درصدی میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری این استان از ابتدای امسال تا پایان مهرماه خبر داد.

محمدرضا قاسمی در این خصوص اظهار داشت: میزان جوجه‌ریزی در واحدهای تولید مرغ گوشتی استان سمنان در هفت ماهه اول امسال به بیش از ۲۰ میلیون قطعه رسید و عملاً افزایش ۱۵ درصدی نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۲ محقق شده است.

وی با بیان اینکه در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان سمنان در مقایسه با ۶ ماه نخست این سال افزایش خوبی یافته بود تصریح کرد: اکنون نیز با همت تولیدکنندگان و با تدارک مناسب عوامل تولید به ویژه کنجاله سویا و ذرت که به شکل مطلوب و مناسب در اختیار مرغداران و واحدهای پرورش دهنده مرغ گوشتی قرار گرفته است، هفت ماهه نخست امسال میزان جوجه‌ریزی در استان سمنان از ۲۰ میلیون قطعه عبور کرده که این میزان نسبت به دوره مشابه سال گذشته چیزی در حدود ۱۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه به طور میانگین در هر ماه حدود سه میلیون قطعه جوجه‌ریزی تا پایان مهرماه انجام شده است عنوان کرد: برنامه ریزی انجام شده به نحوی است که تا پایان سال روند مناسب جوجه ریزی در حد تعهد استان استمرار یابد.

قاسمی با بیان اینکه میزان جوجه‌ریزی در استان سمنان با توجه به نیاز تنظیم می‌شود تصریح کرد: البته با توجه به اینکه شرایط واحدهایی که می‌توانند جوجه‌ریزی کرده و ظرفیت خالی پیداکنند؛ یک ظرفیت یکنواخت نیست؛ نوساناتی در حد چند درصد را در میزان جوجه ریزی ماهانه شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: به طور مثال در همین مهر ماه، میزان جوجه‌ریزی در استان سمنان به بیش از سه میلیون قطعه رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: البته در مجموع و به طور مجموع میزان جوجه‌ریزی در استان سمنان افزایش ۱۵ درصدی را نسبت به دوره مشابه هفت ماه سال گذشته تجربه کرده است.

طراحی سایت توسط فراکارانت