مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی از آغاز برداشت محصول چغندرقند از مزارع زیر کشت این محصول در شهرستان میامی خبر داد.
محمد حسینی با بیان اینکه چغندرقند مهمترین محصول کشت بهاره شهرستان میامی است؛ اظهار داشت: در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳سطح زیر کشت محصول چغندرقند در شهرستان میامی بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ هکتار است.
وی میانگین تولید محصول چغندرقند را ۵۵ تن در واحد سطح عنوان کرد و اظهار داشت: پیش بینی میشود از این میزان سطح زیر کشت در مزارع این شهرستان بیش از ۸۰ هزار تن محصول چغندرقند برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه محصول چغندرقند در مناطق مختلف این شهرستان کشت شده است؛ گفت: در مجموع ۳۵۰ هکتار از محصول چغندرقند در حومه میامی، ۱۰۰هکتار در منطقه پل ابریشم و یکهزار و ۵۰ هکتار نیز در بخش کالپوش کشت شده است.
حسینی گفت: عمده سطح زیر کشت محصول چغندرقند در منطقه کالپوش میامی است.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۹۳ درصد سطح کشت چغندرقند استان متعلق به شهرستان میامی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه زمان کشت محصول چغندرقند از اوایل اسفندماه در حومه میامی و منطقه پل ابریشم آغاز و تا اواخر اردیبهشت ماه در بخش کالپوش ادامه دارد؛ افزود: برداشت هم از اواخر مهرماه تا اواخر آذرماه با توجه به تاریخ کاشت و همچنین شرایط اقلیمی در مناطق مختلف ادامه دارد.
حسینی با بیان اینکه این مدیریت اقدامات متعددی برای افزایش عملکرد محصول چغندرقند را در دستور کار دارد؛ گفت: انتخاب بذرهای مناسب و مقاوم به عوامل خسارتزا، مدیریت صحیح مزارع، تغذیه مناسب و نظارت مستمر مزارع از سوی کارشناسان بخش خصوصی و دولتی از مهمترین این اقدامات است.
وی با بیان اینکه بخشی از این محصول برای فرآوری در اختیار کارخانجات قند قرار میگیرد؛ گفت: بیشترین پیمان طرف قرارداد با کارخانههای قند جوین و شاهرود است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه توجه به دغدغهها و مطالبات کشاورزان به جد در دستور کار است؛ افزود: متناسبسازی قیمت خریدی تضمینی این محصول با هزینه تولید و پایبندی کارخانههای قند طرف قرارداد با پیمانکاران به تعهدات خود از مهمترین مطالبات مهم کشاورزان شهرستان میامی است.