English | شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴

پرداخت بیش از ۱۹۶ میلیارد ریال وام قرض الحسنه به کارکنان شاغل و بازنشسته سازمان و دستگاهای وابسته در سال ۱۴۰۳

مدیر شرکت تعاونی اعتبار کارکنان نمایندگی سمنان گفت: در سال گذشته رکورد قابل توجهی در پرداخت تسهیلات با پرداخت  بیش از ۱۹۶ میلیارد ریال وام در قالب وامهای قرض الحسنه در جهت حمایت از معیشت کارکنان برداشته شد.

رضا قویدل، سیاست اصلی ما، تسهیل دسترسی همکاران به منابع مالی در قالب وام‌های کم‌بهره و حمایتی بود که خوشبختانه این امر تاکنون محقق شده و رضایت نسبی از عملکرد شرکت دربین همکاران وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای سیاست‌های حمایتی سازمان جهاد کشاورزی استان و همچنین  شرکت تعاونی اعتبار کارکنان و با هدف بهبود شرایط اقتصادی و رفاهی کارکنان و خانواده‌های آن‌ها انجام شده است.

مدیر شرکت تعاونی اعتبار کارکنان نمایندگی سمنان درباره جزئیات این وام‌ها گفت: در سال گذشته ۴۰۹ فقره وام عادی به مبلغ ۱۵۱ میلیارد ریال، ۶۵۰ فقره وام ضروری به ارزش ۳۷.۵ میلیارد ریال و ۳۲ فقره وام ازدواج به مبلغ ۷.۵ میلیارد ریال به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.

قویدل گفت: در سال جاری نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای  افزایش سقف  وام‌های پرداختی انجام شده است.

طراحی سایت توسط فراکارانت