مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان سمنان با اشاره به اقدامات برای توسعه پرورش بوقلمون در این استان گفت: ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان سمنان ۵۰۰ تن است.
ابوالحسن احمدی اظهار داشت: در استان سمنان هفت واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید بیش از ۲۳ هزار ظرفیت قطعه فعال است.
وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در این استان تولید که علاوه بر تامین نیاز داخلی به استانهای همجوار هم فرستاده میشود.
مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان سمنان با بیان این خبر گفت: دوره پرورش بوقلمون ۴ تا ۶ ماه است و وزن آن در این مدت به بیش از ۲۰ کیلوگرم هم میرسد.
احمدی با بیان اینکه در واحد صنعتی پرورش بوقلمون در استان سمنان نژادهای برتر و اصلاح نژاد و تکنولوژی برتر پرورش داده میشود اظهار داشت: نیکولاس و بیوتی از جمله نژاد برتر بوقلمونهای پرورشی در استان سمنان است.
وی کلسترول پایین و چربی کم را از مهمترین ویژگی گوشت بوقلمون عنوان کرد و گفت: در استان سمنان پنج پروانه تأسیس بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۴۱ هزار قطعه در حال صدور است که با احداث وبهرهبرداری از این واحدها، ظرفیت تولید گوشت بوقلمون سالانه به یکهزار و ۴۰۰ تن خواهد رسید .