مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با بیان اینکه تولید ماهی در شاهرود با رشد قابل توجه همراه است؛ گفت: بیش از ۶۲۲ هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای شاهرود رهاسازی شده است.
حمید آقابیکی، با اعلام گزارش تولید ششماهه نخست بخش شیلات این شهرستان، از رهاسازی بیش از ۶۲۲ هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای پرورش ماهی خبر داد و با اشاره به ظرفیتهای متنوع پرورش ماهی در شهرستان، اظهار داشت: پرورش اقتصادی ماهی در این منطقه در سه نوع استخر روباز، سرپوشیده گلخانهای و استخرهای ذخیره کشاورزی (دومنظوره) انجام میشود.
وی افزود: در این استخرها، گونههای متنوعی از ماهیان گرمابی از جمله کپور، علفخوار (آمور)، فیتوفاک و تیلاپیا و همچنین ماهیان سردآبی مانند قزل آلا پرورش مییابند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: این شهرستان در حال حاضر دارای ۱۱۲ واحد فعال پرورش ماهی است که شامل ۲۶ واحد سردآبی، ۸۰ واحد گرمابی و ۶ واحد تخصصی پرورش ماهی تیلاپیا است.
آقابیکی گفت: آمار رهاسازی بچه ماهی نیز نشاندهنده تولید ۴۷۹ و ۳۰۰ قطعه ماهی سردآبی و ۱۰۶ و ۱۸۹ قطعه ماهی گرمابی و ۳۶ هزار قطعه ماهی تیلاپیا است.
وی با برشمردن مزایای این صنعت، تصریح کرد: پرورش ماهی قزل آلا علاوه بر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در مناطق روستایی، به استفاده بهینه از تأسیسات، تولید یکی از بهترین منابع پروتئینی و تأمین بخشی از نیازهای محلی کمک شایانی میکند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود در ادامه با تأکید بر خواص غذایی ماهی، خاطرنشان کرد: ماهی به عنوان یک غذای سالم، سرشار از پروتئین، ویتامین D و بهویژه اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت بدن ضروری است.
آقابیکی توسعه آبزیپروری در شهرستان شاهرود را نشانهای از بهرهوری مناسب از منابع آبی و حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد با برنامهریزیهای انجامشده، این شهرستان در مسیر تبدیل شدن به یکی از قطبهای مهم تولید ماهی در استان سمنان گام برمیدارد.

