سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از آغاز برداشت زردآلو از باغات این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، حمید آقابیگی اظهار داشت: سطح زیر کشت زردالو در شاهرود بیش از ۶۰۰۰ هکتار است.
وی خاطرنشان کرد: از این میزان سطح زیر کشت زردآلو پنج هزار و ۲۰۰ هکتار بارور و یکهزار هکتار غیر بارور است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: متوسط عملکرد تولید زردآلو در این شهرستان ۱۲ تن در هکتار است که پیشبینی میشود ۶۲ هزار تن زردآلو از باغات این شهرستان برداشت شود.
آقابیگی خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ درصد زردآلوی تولیدی شهرستان شاهرود بهصورت تازه خوری به مصرف خود شهرستان، استان سمنان و همچنین استانهای همجوار میرسد.
وی افزود: ۳۰ درصد باقیمانده برای فرآوری بهصورت برگه قیسی، مربا، کمپوت و لواشک در کارگاههای این شهرستان مورداستفاده قرار میگیرد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: لازم به ذکر است سرمازدگی و بارش تگرگ در ماههای فروردین و اردیبهشت سبب کاهش عملکرد تا ۵۰ درصد محصول در برخی از نقاط شهرستان شده است.
آقابیگی به برخی از ارقام محصول زردآلو در شهرستان شاهرود اشاره کرد و گفت: مهمترین ارقام زردآلو در باغات این شهرستان شامل قوامی (شاهرودی)، رجبعلی، جهانگیری، خیبهای، حاج محمدی، منوچهری و کبرایی است.
|