English | جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

برداشت زردآلو از باغات شهرستان شاهرود آغاز شد؛ سطح زیر کشت زردالو در شاهرود بیش از ۶۰۰۰ هکتار است

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از آغاز برداشت زردآلو از باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، حمید آقابیگی اظهار داشت: سطح زیر کشت زردالو در شاهرود بیش از ۶۰۰۰ هکتار است.

وی خاطرنشان کرد: از این میزان سطح زیر کشت زردآلو پنج هزار و ۲۰۰ هکتار بارور و یکهزار هکتار غیر بارور است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: متوسط عملکرد تولید زردآلو در این شهرستان ۱۲ تن در هکتار است که پیش‌بینی می‌شود ۶۲ هزار تن زردآلو از باغات این شهرستان برداشت شود.

آقابیگی خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ درصد زردآلوی تولیدی شهرستان شاهرود به‌صورت تازه خوری به مصرف خود شهرستان، استان سمنان و همچنین استان‌های هم‌جوار می‌رسد.

وی افزود: ۳۰ درصد باقی‌مانده برای فرآوری به‌صورت برگه قیسی، مربا، کمپوت و لواشک در کارگاه‌های این شهرستان مورداستفاده قرار می‌گیرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: لازم به ذکر است سرمازدگی و بارش تگرگ در ماههای فروردین و اردیبهشت سبب کاهش عملکرد تا ۵۰ درصد محصول در برخی از نقاط شهرستان شده است.

آقابیگی به برخی از ارقام محصول زردآلو در شهرستان شاهرود اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین ارقام زردآلو در باغات این شهرستان شامل قوامی (شاهرودی)، رجبعلی، جهانگیری، خیبه‌ای، حاج محمدی، منوچهری و کبرایی است.

وی تصریح کرد: برداشت زردآلو در شهرستان شاهرود از اواخر اردیبهشت‌ماه شروع و تا پایان مردادماه ادامه دارد.

طراحی سایت توسط فراکارانت