English | دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اقدامات برای افزایش میزان تولید سیب‌زمینی در شاهرود در حال انجام است؛ امسال ۶۰۶۰ تن سیب‌زمینی در شاهرود تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با بیان اینکه اقدامات برای افزایش میزان تولید سیب‌زمینی در شاهرود در حال انجام است؛ گفت: امسال ۶ هزار و ۶۰ تن سیب‌زمینی در شاهرود تولید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان،  حمید آقابیکی اظهار داشت: سطح زیر کشت سیب‌زمینی در سال زراعی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ در شهرستان شاهرود معادل ۳۰۳ هکتار بود.

وی با بیان اینکه تقریبا تمامی محصول سیب‌زمینی  شهرستان شاهرود در منطقه مجن تولید می‌شود گفت: عملیات کاشت از اسفند سال گذشته بوده و برداشت محصول هم هفته نخست مهرماه آغاز و تا هفته آخر آبان ماه ادامه داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: عمده ارقام مورد کشت شامل  یامیا، سانته، جیلی، و چلنچر است.

آقا بیکی گفت: میانگین برداشت در سال زراعی  گذشته ۲۰ تن در هکتار بوده و در مجموع ۶ هزار و ۶۰ تن تن سیب زمینی در شهرستان تولید شده است.

وی تصریح کرد: استفاده از ارقام مناسب، انجام تغذیه مناسب، رعایت به‌زراعی محصول، مبارزه با آفات و علفهای هرز  از جمله عواملی هستند که می‌توانند سبب افزایش تولید این محصول شود و در این مدیریت به این موارد توجه ویژه می‌شود.

طراحی سایت توسط فراکارانت